به نقل از وب سایت اداره کل آموزش و پرورش استان تهران، جلسه ای برای تبادل نظر درباره پژوهش سراها و چگونگی ارتباط بین دانش آموزان و این مراکز و همچنین رشد و تجهیز این مدارس برگزار شد. در این جلسه علیرضا کریمیان، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، آقای علیجانی معاون آموزش متوسطه شهر تهران و خزایی، مدیر آموزش و پرورش منطقه 12با مدیران پژوهش سراهای دانش آموزی شهر تهران دیدار کرده و تمامی امکانات و دستآوردها را بررسی کردند.
در این جلسه به نقش پژوهش سراها و اینکه چگونه می توان دانش آموزان و معلمان را جذب پژوهش سراهای دانش آموزی کرد، بحث و گفتگو شد. 
یادآوری می شود در حال حاضر تعداد 15 پژوهش سرا در کشور فعال هستند که برای پروژه های دانش آموزی تجهیز شده اند. این مراکز علمی-پژوهشی تحت نظارت آموزش و پرورش اداره می شوند و هدف از تاسیس آنها شناسایی استعدادها، مهیا کردن زمینه رشد و هدایت استعدادها، گسترش فرهنگ مطالعه و پژوهش، تشویق دانش آموزان به پژوهش های عملی و علمی، آماده کردن دانش آموزان برای همکاری های گروهی و کار جمعی است. پژوهش سراها به شکل هیات امنایی اداره می شوند.
تاسیس پژوهش سراهای دانش آموزی ما را به این نتیجه گیری می رساند که موضوع پژوهش در مدارس اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. در حال حاضر تعداد زیادی از مدارس سعی کرده اند همگام با دانش روز تعلیم و تربیت حرکت کرده و از تدریس دروس تئوری دست بردارند و دانش آموزان خود را از طریق تحقیق و آزمایش به تثبیت آموخته های خود ترغیب کنند. 
در بین این مدارس باید از مجموعه آموزشی علامه طباطبائی، سلام، علامه حلی، و غیره نام برد. تعدادی از این مدارس که در منطقه 1 واقع شده اند جزء بهترین دبیرستان های پسرانه منطقه 1 هستند.  اگر علاقمند به اطلاعات بیشتر درباره مدارس پژوهش محور هستید توصیه می شود به بخش مدرسه یاب در وب سایت مدرسه کلوب مراجعه کرده و با جستجو در این ماژول نزدیکترین مدرسه را پیدا کنید. سلسله مقالات "بهترین مدارس منطقه ." اطلاعات مدرسه مورد نظرتان را در اختیار شما می گذارد. البته لیست مدارس تهران نیز اطلاعات تمامی مدارس را ثبت کرده و بخش اطلس مدارس تمامی اطلاعات مانند: روشهای تدریس، فوق برنامه ها، امکانات و دستآوردهای مدارس را در اختیار شما قرار می دهد.
 

فضای ورزش در مدارس

سرنوشت آموزش سواد عاطفی در مدارس ایران

اهمیت ارتباط بین "خانه" و "مدرسه"

پژوهش سراهای دانش آموزی و کارکرد آنها

درصد دانش آموزان دختر و پسر در مدارس سمپاد

توجه دولت به مدارس دولتی عادی

تحصیل دانش آموزان دارای معلولیت در مدارس عادی

دانش ,پژوهش ,مدارس ,کرده ,آموزی ,آموزش ,دانش آموزی ,دانش آموزان ,سراهای دانش ,پژوهش سراهای ,پژوهش سراها
مشخصات
آخرین جستجو ها